«

»

Aug 30

Hoe kan je een luchtmatras opblazen… zonder buiten adem te raken?

luchtmatrasEen luchtmatras is iets handig, voor wanneer je bezoek hebt of gaat kamperen in de buitenlucht. Zonder lucht neemt de luchtmatras bijna geen plaats in, en opgeblazen is het een zachte plek om te gaan slapen.

Er is echter een grote maar: je moet die luchtmatras wel opblazen. wanneer je dat gewoon gaat doen door je lippen op de aansluiting te zetten, diep te ademen, en dan maar te blazen, dan hangt je tong al gauw op je tenen. Je kan natuurlijk een voetpomp gebruiken, maar die meesleuren is dan weer extra bagage bij het kamperen.

Gelukkig bestaat er een andige truc, en alles wat je erbij nodig hebt, is een vuilzak.Je opent de vuilzak en zwaait ermee in het rond zodat die flink veel lucht pakt. Vervolgens maak je een teutje aan de vuilzak, dat je dan met het ventiel van de luchtmatras verbindt. En dan zet je je gewicht op de vuilzak, zodat alle lucht in de luchtmatras stroomt. En zo ga je door, tot de luchtmatras gevuld is.

Handig, niet? Het bespaart je een bezwete kop, en heel wat gekuch. Een filmpje bijYouTube toont hoe je tewerk gaat.
(Bron: Lifehacker)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>